středa 30. ledna 2008

Kofejn night

No jo... zase už tma tmoucí. A já dosrkávám několikátou kávu (fértrejdovou s ovesným mlékem...) Mňam. Dnes pohoda... Naši kaučsurfeři z Belgie nám uvařili príma večeři. Dali jsme si k tomu víno od předchozích kaučsurferů z Kanady :-) Bezva lidi... zase kluk s holkou. Jezdí nám sem teď páry, které vypadají jako super reklama na šťastný vztah (nebo dokonce na prima manželství jako u Lu a Ell). Ale říkám si, že je to nejspíš tím naším výběrem, který je značně selektivní :-) Škoda, že nemám víc času a energie. Bylo by skvělý protáhnout je naskrz neturistickou Prahou.

Jinak mě dneska dopoledne totálně vysáli mazlíčci na MAlšovi. Měla jsem tam skupinku pěkných sígrů... Ale zvládla jsem je. Vytáhla jsem ze svého těla záložní zdroje energie a zabalila je do energetického mraku. Postupně se chytli a začali zářit. Ke konci už byli skoro v rauši. Mo jela paralelně kousek dál se staršíma. Měla tam pro změnu kluka, kterej se rozhodl, že bude lepší poslouchat celou dobu valkmena. No, to byl zase jednou "materiál". Nějaký důchodce mi tam mezitím ještě rozkrádal podklady na dílnu. No, občas je to zajímavé panoptikum, ty lidi :-) Ale nakonec se to nějak v průběhu dne vrátilo. Ještě na výstavě přišlo pár dospěláků sdělit své nadšení nad programem a pančelky nám ještě po jejich návratu domů do UL zavolaly do práce, jaká to byla paráda...

Taky jsem si dnes večer popovídala s Ha o její novinářské práci a kauza Anička mě trochu rozložila. Surfovaly jsme tu potom po Grálistech a jen jsme zíraly. Nejvíc ze všeho mě ovšem dostal oddíl "Mravenci". To už mi přišlo opravdu psycho... Jo, realita, reality... Jsem skeptická k tomu, že tohle půjde rozklíčovat a pak jsem si začla zase klást otázku, zda tyhle věci a informace do sebe vůbec pouštět. Ale už je pozdě... S Ha jsem si z toho dělaly prču a rozhodly jsem se, že si zítra půjčíme "Poselství pravdy". Do naší knihovničky, která nese název "Naše současná duchovní výživa" to skvěle zapadne :-) Uaaaaaa, kafe nekafe, jdu to zalomit.