úterý 21. října 2008

Blízké sousedství...

Milé a milí,

tak už je to tady. Začíná se rýsovat něco, co by v budoucnu chtělo vykrystalizovat v tzv. esko (BS - neboli Blízké Sousedství). Tedy ne žití na jedné hromadě v kokokomunitě, ale v soukromí a přesto blízko, kde si každý bude moci sám nastavovat míru a potřebu setkávání s druhými. Co nás pojí je chuť žít v krajině, pomáhat jejímu i svému rozvoji a víra, že společně to jde rychleji a radostněji než izolovaně a na vlastní pěst.

Tady na tom blogu se budou inzerovat akce s BS související a víkendy, kdy budeme společně objíždět různá místa pro inspiraci a možná i budoucí zapuštění kořenů. Také se pokusíme zformovat v občanské sdružení a tak tu postupně najdete informace o tom, kdo jsme a jaké jsou naše cíle v podrobnějším provedení. Ne všechny texty schvalují všichni potenciální členové BSka, takže je berte vážně, ale s odstupem a vždy pátrejte, kdo je tou osobou, která to tam píchla :-)

Mějte s námi trpělivost a pište :-)

http://sousedstvi.blogspot.com/




A tady teď bydlí TerkaT s mužem a Ondráškem... Je to pohled z kopce, na kterém jsme o víkendu pouštěli v hojném poštu draky :-)